'Game of Thrones', Vendet që mahnitën botën

Seriali televiziv “Game of Thrones” i cili ka patur sukses të jashtëzakonshëm, ka rezervuar vizione përrallore dhe vendxhirime aq sugjestive sa do të mbeten shumë gjatë në kujtesën e shikuesve. Ja cilat janë këto vende që duhet pa tjetër t’i viziotojmë, të paktën një herë në jetë.
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35