'Game of Thrones', Vendet që mahnitën botën

Seriali televiziv “Game of Thrones” i cili ka patur sukses të jashtëzakonshëm, ka rezervuar vizione përrallore dhe vendxhirime aq sugjestive sa do të mbeten shumë gjatë në kujtesën e shikuesve. Ja cilat janë këto vende që duhet pa tjetër t’i viziotojmë, të paktën një herë në jetë.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09