'Game of Thrones', Vendet që mahnitën botën

Seriali televiziv “Game of Thrones” i cili ka patur sukses të jashtëzakonshëm, ka rezervuar vizione përrallore dhe vendxhirime aq sugjestive sa do të mbeten shumë gjatë në kujtesën e shikuesve. Ja cilat janë këto vende që duhet pa tjetër t’i viziotojmë, të paktën një herë në jetë.
'Ora e Tokës' në Tiranë
24/03/2018 - 20:14