Futbollistët, pas topit "dashurohen" me tatuazhet

Dashuria e futbollistëve për tatuazhët është kthyer në një rutinë. Shumë futbollistë vendosin ta kthejnë trupin në një album me foto nga jeta e tij.
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52