Futbollistët e mëdhenj tashmë janë nëpër mure

Nga Messi, tek Salah, këta futbollistë shumë të njohur dhe me miliona admirues kudo në botë, tashmë ndodhen në mure si art rruge. Tek këto imazhe nuk mungon as kreativiteti i fansave në fotot e shkrepura.