Fustanet-xhaketë tendenca e vipave

Pak më i gjatë se një xhaketë dhe e kanë të gjitha: nga Meghan Markle tek Belen Shumë prej jush e kanë vënë re: xhaketë e gjatë sa një fustan, që po vishet gjithnjë e më shumë nga vipat botërorë. I zi, me ngjyrë apo me fantazi, është veshja-tendencë e kësaj stine dhe përshtatet si në evente edhe në takime pune. Por nuk mbaron këtu, një veshje e tillë 'pushton' edhe tapetin e kuq.