Fshatra europiane me atmosferë "magjike"

Gjenden në të gjithë Europën dhe ofrojnë atmosferë 'përrallore", mes peisazheve fantastike dhe arkitekturës mahnitëse. Nga gjerësitë polare, tek ato mesdhetare, janë vende "magjike", për t'u zbuluar dhe vizituar, sidomos në këtë 'klimë krishtlindjesh'.