Francë, në vargmalet Pirenei transportohet dëborë me helikopter

70 tonë dëborë janë transportuar me helikopeter në shpatet shterpë të vargmaleve Pirenei, që ndajnë Gadishullin Iberik nga Franca dhe shtrihet për rreth 430 km nga Gjiri i Biskajës deri në Detin Mesdhe