Fotot të rralla të foshnjës që lindi 9 javë para kohe

Ky djalë i quajtur Ryan ka lindur 9 javë para kohe dhe peshonte vetëm 1.3 kg. Ai kaloi 6 javë në inkubator. Me idenë që ai nuk është i parakohshëm në botë, prindërit e tij kanë menduar të bëjnë një set fotosh sipas të cilit, Ryan është i "avancuar", kështu që ai duket sikur po bën punën që bëjnë të rriturit.