Fotot si ka ndryshuar dizenjimi i shtëpisë në 600 vjet

Kujt nuk i pëlqen të ketë një shtëpi moderne dhe te rehtshme? Këto janë fotot sesi ka ndryshuar shtëpia në 600 vjet. Imazhet jane marre nga Homeavdiser.com. Linku origjinal: http://bit.ly/2NS0as3
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12