Fotot që vërtetojnë se macet janë "hajdutë" profesionistë

Të gjithë e dimë që macet janë mjeshtre të vjedhjes, me lëvizjet e tyre tinzare dhe dëshirën për të marrë gjëra të panevojshme. Kini kujdes nga macet që mbani në shtëpi! Nëse ju mungon dicka në banesë, mund t'ua ketë vjedhur macja...
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47