Fotot që përshkruajnë realitetin e hidhur

Në ditët e sotme jetojmë një periudhë të artë për teknologjinë, që ka lehtësuar ndjeshëm komunikimin dhe jetesën. Gjithsesi problematikat sociale nuk janë zhdukur, thjesht janë zëvendësuar me të tjera të reja. Në këtë fotogaleri ju sjellim një ilustrim fantastik grafik të “Sofiane WallArt”, që përshkruan më së miri botën në ditët e sotme.