Fotot që hynë në garën historike të vitit 2018

Fotografët Historik të Vitit shfaqin vendet më të mira historike në botë dhe vendet kulturore nga e gjithë bota, duke kapur çdo gjë nga thesaret më të famshme kombëtare deri tek perlat e fshehura dhe harruara. Ju ftojmë të shikoni këtë fotogaleri impresionuese.