Fotot më të bukura iPhone

Një gjë është të bësh dhjetëra foto me smartphone dhe pastaj ti harrosh . Tjetër gjë është që të përdoresh celularin si një mjet profesional si bënë autorët e këtyre imazheve, të cilet u shpërblyen në edicionin e dhjetë të iPhone Photography Awards. Në konkursin e këtij viti u panë të konkurojnë mijëra fotografi , nga 140 vënde të ndryshme. Në këtë foto galeri janë disa nga më të spikaturat.