Fotot më mahnitëse nga konkursi i "National Geographic"

"National Geographic" ka shpallur fituesit e çmimit të saj vjetor "Natyra e këtij viti". Fituesi i çmimit të madh të vitit 2018 është Jassen Todorov, i cili do të fitojë një çmim prej 5.000 dollarë për imazhin e tij ajror të mijëra makinave Volkswagen dhe Audi në shkretëtirën Mojave. Fituesit u zgjodhën nga një bum fotosh prej pothuajse 10,000 që u paraqitën nëpër kategori të ndryshme si kafshë të egra, vende dhe njerëz.