Fotot mahnitëse nga natyra

Këto fotografi gjithëpërfshirëse të lënë pa fjalë. Fotot mahnitëse ishin pjesë e një konkursi fotografik ku në fokus të tyre ishte natyra. Fotografë profesionistë dhe amatorë u ftuan për të marrë pjesë në Epson International Pano Awards 2018 në një përpjekje për të fituar çmimin e madh prej 50.000 dollarësh. Fituesi ishte Veselin Atanasov nga Bullgaria, i cili impresionoi me foton e tij të diellit që ngrihej mbi një kodër të pemëve në Toscana.