Fotografitë perfekte në momentin më katastrofik

Këto fotografi janë realizuar në momentin perfekt, pak para se diçka të shkonte keq. Fotografët kanë arritur që të kapin momentet pak para katastrofës dhe relutatet kanë qenë të mahnitshme.