Fotografitë e konkursit ndërkombëtar SIPA

Çmimet vjetore Siena International Photo Awards (SIPA) zbulojnë pjesë të botës që janë të panjohura për shumë njerëz. Dhe në vitin e katërt të tij, konkursi demostroi një gamë të pabesushme realitetesh. Në konkursin e vitit 2018 morën pjesë më shumë 48,000 fotografi nga amatorë apo profesionistë nga 156 vende. Çmimi i madh shkoi për K M Asad për porterin e një vajze që u quajt 'Viktima e betejës'.
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54