Fotografitë e konkursit ndërkombëtar SIPA

Çmimet vjetore Siena International Photo Awards (SIPA) zbulojnë pjesë të botës që janë të panjohura për shumë njerëz. Dhe në vitin e katërt të tij, konkursi demostroi një gamë të pabesushme realitetesh. Në konkursin e vitit 2018 morën pjesë më shumë 48,000 fotografi nga amatorë apo profesionistë nga 156 vende. Çmimi i madh shkoi për K M Asad për porterin e një vajze që u quajt 'Viktima e betejës'.