Fotografi të rralla gjatë luftës në Kosovë

Thomas Heckner ka publikuar në faqen e tij në internet foto nga Kosova të periudhës 1999-2001, si fotograf i televizionit publik të Gjermanisë “ARD”.Në foto shihen fëmijët e luftës, varfëria, varrezat masive, shkatërrimi, hakmarrja, gëzimi, në imazhe bardh e zi të kapura mjeshtërisht nga Thomasi.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51