Fotografi "sfidon" vdekjen, i del para përbindëshit vrasës

Mund të konsiderohet si fotografi më i “çmendur” në botë. Bëhet fjalë për Alex Suh, i cili i duhet të sakrifikojë shumë për të shkrepur një foto sa më të mirë, saqë mund të rrezikojë dhe jetën e tij. Për të përmbushur këtë, ai nuk e ka problem që të qëndrojë vetëm pak centimetra larg krokodilit. Alex kërkon që të japë edhe një mesazh: këto kafshë në dukje të frikshme nuk i vrasin njerëzit.