Foto të pabesueshme/ Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër

Sultan Kosen dhe Jyoti Amge secili dolën për një xhiro në një turmë. Kosen mban Rekordin Botëror Guinness si njeriu më i gjatë në Tokë, dhe Amge mban rekordin si gruaja gruaja më e shkurtër në botë. Kur ata të dy dalin së bashku, dallimi në lartësi është i pabesueshëm. Hidhni një sy fotografive të pabesueshme nga takimi i tyre në Kajro, Egjipt, më 26 janar.