Foto të kapura në momentin e duhur

Mjafton që të shkrepni një fotografi në momentin dhe vendin e duhur, që t’i lë të tjerët gojëhapur për vlerat e saj artistike. Në shikim të parë ato duken shumë të pakapshme, por nëse i shikoni për herë të dytë me vëmendje, do ta kuptoni se bëhet fjalë për iluzione optike.