Foto/ Ronaldo "lajthit" arkitektët

Emri i Cristiano Ronaldo nuk do të mbahet mend vetëm si një ikonë e futbollit botëror, por edhe si një markë ndërkombëtare. Kjo, pasi ylli i Juventusit po bën hapa galopand në fushën e biznesit. Bashkëpunimi me Pestana, linjë hotelerish, e ka kthyer Ronaldon në një emër mjaft të suksesshëm edhe në këtë fushë. Luzitani do të hapë hotelin e tij të tretë në vitin 2019 në Marrakech, ndërsa më parë e ka bërë në qytete si Madridi, Nju Jorku dhe Parisi në vitet e ardhshme. Dhe për ndërtesën e re në Marok, "Pestana CR7 Hotels" ka zgjedhur dizajnin italian. Eclectic Design, markë Milanese, kompania "Lombardini22" është e njohur për dizajnimin luksoz të banesave. Hoteli i ri "Pestana CR7" do të ketë 168 dhoma, dy restorante, një qendër biznesi, një palestër me banjë dhe një pishinë në çatinë e saj. E gjithë kjo për të rivitalizuar lidhjen midis traditës dhe modernitetit të Marokut. Hoteli është pjesë e një masterplanit të gjerë, i quajtur "M Avenue", e cila është shpërndarë në një sipërfaqe prej pesë hektarësh dhe do të propozuar si një destinacion ndërkombëtar për projektimin, modën, kohën e lirë dhe kulturës perandorake të Marokut.