Foto nga Parlamenti përtej "syrit" të kamerës!

Pavarësisht debateve midis pozitës dhe opozitës, kur dalin nga salla e Parlamentit, deputetët dhe ministrat duken të qeshur dhe sigurisht edhe të veshur mirë. Imazhet e kuruara deri në detaje nuk munguan as në seancën e sotme që shënoi nisjen e sesionit të ri parlamentar. Shihni fotot nga brenda dhe jashtë Parlamentit.