Foto në kohë që të lënë pa fjalë

Kur sheh foto në kohën historike, duket sikur bota ka qenë vërtetë bardhezi dhe ka pasur vetëm luftëra dhe sëmundje. Por BoredPanda ka shkuar pas në kohë, dhe ka gjetur fotot më të ngrohta dhe të adhurueshme të atyre ditëve dhe kohën, që ne lamë pas. Që nga një vogëlush që merr si dhuratë një qenush nga gjyshi I tij , çifti viktorian që mundohet të mbajë të qeshurën teksa bën foto e shumë të tjera. Ju ftojmë të shihni fotogalerinë.