Foto mahnitëse të kapura nga droni

SkyPixel është një nga komunitetet më të mëdha të koleksioneve të fotografive të realizuara nga droni, aty ku profesionistët dhe amatorët janë në gjendje të ndajnë veprat e tyre me botën. Në këtë fotogaleri do të gjeni një përzgjedhje të fotove më fantastike të kapura nga droni.