Fluks i madh nëpër berberitë dhe parukeritë e Tiranës

Rihapja e berberëve dhe parukerive ditën e sotme pas dy muajsh të mbyllura nga pandemia e koronavirusit, ka shkaktua një fluks të madh të klientëve. Këto foto tregojnë më së miri situatën në berberitë dhe parukeritë në Tiranë dhe masat që janë marrë.