Fisi i izoluar prej 50 mijë vjetësh rrezikon të shfaroset

Këto imazhe të pabesueshme japin një paraqitje të rrallë brenda një fisi të veçantë, i cili ka mbetur kryesisht vetëm nga pjesa tjetër e botës për më shumë se 50,000 vjet. Vetëm 400 anëtarë të fisit Jarawa mbeten në Ishujt Andaman, në Oqeanin Indian, dhe frikësohet se ato mund të zhduken në dhjetë vitet e ardhshme.