Festë dhe protestë për 1 qershorin në Tiranë

Dita kushtuar fëmijëve kaloi mes aktiviteteve festive por edhe marshimit protestë në Tiranë, duke kërkuar nga institucionet shtetërore të bëjnë më shumë për garantimin e të drejtave të fëmijëve.