Femrat seksi "shpërthejnë" Grande Fratello-n

Grande Fratello është reality show më i ndjekur në Itali dhe jo vetëm. Dje, 21 prill 2018 ka filluar edicioni i 18-të që ka mbledhur konkurentë të ndryshëm, që do i mbijetojnë jetesës së kufizuar për 3 muaj për çmimin e madh. Duket se ky sezon ka nisur tepër nxehtë, ku konkurrentët nuk kanë hezituar të shfrytëzojnë kohën e mirë dhe pishinën që kanë. Femrat seksi u veshën me bikini dhe dolën për të marrë rreze dhe për të bërë pak not në pishinë. Nuk munguan komentet e meshkujve për format e tyre.