Faleminderit Peter Tiede, nuk ka hap pas!

Përgjimet e "BILD" për dosjen 339 por edhe shkrimet për trafikun e drogës në Shqipëri nga mediat e huaja kanë dominuar simbolikat e protestës së opozitës. Dhe padyshim "heroi" mbetet gazetari gjerman Peter Tiede.