Erzeni del nga shtrati, permbyten 15 banesa, qindra rrezikohen

Lumi Erzen ka dalë nga shtrati duke përmbytur 15 banesa në Shijak, ndërkohë kërcënohen qindra banesa të tjera përgjatë bregut të lumit por dhe në fshatrat përrreth. Lajmi mberriti ne redaksi nga gazetari i Ora News, Leonidha Musaj.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17