Ëngjëjt në plazh

Ato shkëlqyen në pasarelë vetëm 2 muaj më parë në Shfaqjen Vjetore të Modës së Victoria's Secret që u zhvillua në Kinë. Dhe të enjten ëngjëjt Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Josephine Skriver dhe Romee Strijd u fotografuan ndërsa pozonin në një plazh në Miami. Yjet e pasarelave të veshura me bikini ekspozuan format e tyre mahnitëse trupore.