Emrat e mëdha të modës sfilojnë për Moschino

Humor, muzikë pop, drita dhe tinguj, për një shfaqje 'haluçinante' që u zhvillua më 24 tetor në Times Square. Të shumta yjet që sfiluan për Jeremy Scott: nga Paris Jackson tek Frances Bean Cobain, Naomi Campbell e deri tek Amanda Lepore, modelja transeksuale, që u shfaq në tapetin e kuq me të brendshme në dizenjo leopardi dhe një peliçe me të njëjtën dizenjo.