Emocionet e natës finale të festivalit të skalitur në foto

Mbrëmjen e djeshme u mbajt finalja e “Festivalit të këngës, ku fituese u shpall Arilena Ara. Po ndajmë më disa foto të artistëve dhe të ftuarëve speciale në “Festivalin e Këngës” në Pallatin e Kongreseve.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33