Ëmbëlsira të veçanta për festat e fundvitit

Dhjetori është muaji i festave dhe përveç dekorimeve njerëzit mendjen e kanë te ushqimi. Për t’u përshtatur me ambientin festiv, përgatitni këto ëmbëlsira që shkojnë shumë me ditët e bukura të fundvitit.