Ekspozitë e bukurisë klasike nga e kaluara

Një ekspozitë e veçantë u mbajt të dielën në mëngjes në rrugën Mousouron në Chania të Greqisë. Më konkretisht, Klubi i Pronarëve të Makinave të Vjetra të Kretës ekspozuan modelet e vjetra të makinave dhe motoçikletave.