Ekspozita përdor kufomat e të burgosurve politikë

Dhjetra trupa të përdorur në një ekspozitë të tmerrshme mund të jenë trupat e të burgosurve politikë kinezë të cilët u torturuan dhe u vranë. 'Real Bodies: The Exhibition' ekspozoi 20 kufoma dhe 200 pjesë trupi të ruajtura përmes plastinimit (ruajtjen e pjesëve të trupit përmes një procesi që zëvendëson ujin dhe yndyrën me plastika të ndryshme të qëndrueshme). Ekspozita trupat njerëzorë ku theksohet lëkura, muskujt, kockat, organet dhe eshtrat e tyre për të treguar me detaje se si funksionojnë. Megjithatë mjekët kanë shqetësime të mëdha se organet nuk kanë dhuruar me dëshirë.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09