Eduard Shalsi me djemtë i bashkohen mbjelljes së pemëve

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i shoqëruar nga deputeti i PS, Eduard Shalsi i është bashkuar nismës për mbjelljen e pemëve në Liqenin e Farkës. Së bashku me djemtë e tij, Patrik dhe Samuel kanë dalë për të mbjellë gështenja me qëllim krijimin e një parku në liqen. Deputeti e ka treguar këtë me anë të disa fotografive në rrjetin e tij social Facebook, ku shkruan: “Me lali Erin dhe djemtë e mi, Patrik dhe Samuel mbollëm gështenja tek Liqeni i Farkës, që dita - ditës po merr pamjen e një parku.”