Edhe BE "thotë" Rama ik!

Ditën e sotme në orën 19:00 opozita e bashkuar me në krye PD dhe LSI nisi protestën e 7 kombëtare. "Edhe BE "thotë" Rama ik!" është simbolika e kësaj proteste. FOTO: LSA