A e shihni dot bishën e lartësive?

Ato janë ndër macet më të pakapshme në botë dhe duke shikuar këto foto në dukje banale, është e qartë pse janë të tilla. Për t’u fshehur diku në mesin e këtij ultësire shkëmbore në Ladakh, Indi, qëndron një leopard dëbore, i cili është po aq vdekjeprurës aq edhe i bukur.