E magjishmja Kate Upton dhe koleksioni i ri

Bukuroshja e “Sports Ilustrated” ka reklamuar koleksionin e ri të verës 2018 për fushatën “Yamama” . 25 vjeçarja ka një trup perfekt dhe duket vërtet rrëzëllitëse.