E gjithë bota në Suharekë

Në Suharekë u mbajt festa e karnavaleve duke sjellë një atmosferë të veçantë në këtë qytet.Pjesë e karnavaleve u bënë qindra qytetarë e mysafirë të ftuar nga shumë vende botërore. Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka shkruar në Facebook se karnevali i pervitshëm është njëra nga ngjarjet më interesante që sjell një frymë të re kulturore. "Kënaqësi ta shoh vendlindjen time të mbledhë grupe nga vende të ndryshme të botës duke promovuar kultura të reja dhe diversitet, si vlera demokratike dhe moderne të shoqërisë”.