E diela nën "pushtetin" e nënave dhe fëmijëve deri në 10 vjeç

Pas ditës së djeshme kur ishin të lejuar të dilnin vetëm të moshuarit, sot e kanë pasur nënë me fëmijët deri në 10 vjeç për të dalë. Ashtu si e diela e kaluar, kryeqyteti dhe disa qytete te vendin janë “pushtuar” nga vogëlushët të shoqëruara nga nënat e tyre. Ata do të kenë mundësi shijojnë diellin, hapësirat e gjelbra, të luajnë në park pas një jave të mbyllur në shtëpi, si një masë mbrojtëse për t'i ruajtur nga COVID-19.