E diela e gjen Tiranën në karantinë

Kryeqyteti është zgjuar i zbrazur të djelën. Të gjitha rruget kanë qënë të boshatisura ndërsa të vetmit qe kane qarkulluar janë efektivet e policisë punonjesit e pastrimit, ata të OSHE, mjekët dhe media. Fotot nga LSA.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33