E diela e G7-ës, FOTO për të mos u humbur

Pas kryerjes së disa intervistave dhe punimeve në samitin e 45-të të G7 të dilën e 25 gushtit në Biarritz, drejtuesit u mblodhën për fotografinë tradicionale zyrtare. Në kemi përzgjedhur disa nga momentet më interesante të ditës së dytë.