Dyfishohen kontrollet në Rinas, njerëz me maska në fytyrë

Dhe në aeroportin e Rinasit janë dyfishuar kontrollet e njerëzve. Nga nga fotot shohim njerëz dhe punonjës me maska në fytyrë.