Duhet patjetër një arkitekt i ri!

Punësimi i një arkitekti nuk shërben thjesht për një dizajn sa më të bukur, por gjithashtu për shfrytëzimin maksimal të hapësirave dhe për strukturimin sa më të mirë të objekteve në shtëpi. Por në fotogalerinë e mëposhtme keni një sërë gabimesh që janë bërë gjatë ndërtimeve, çka me siguri të bën të mendosh se jo vetëm që s’kanë pasur një arkitekt, por që ose janë bërë nga një person që ka pasur një sens të madh humori, ose nga dikush që nuk ia ka pasur idenë se çfarë po bën.