Doni të bëni tatuazhe por nuk keni guxim?! Ja zgjidhja

Keni dashur gjithmonë të bëni një tatuazh por ju mungon guximi? Atëherë është gjetur zgjidhja për ju. Çorape fermash, të quajtura “Tattoo Socks”, janë krijuar për të dhënë përshtypjen sikur keni bërë tatuazh. Çorapet duken si tatuazhe dhe gënjejnë lehtë njerëzit pasi janë si të vërteta. Ata janë ideuar nga izraelitët Gabby dhe Idan. /Oranews.tv/